ŽNK Iskra ostao bez trenera

Raskid saradnje

ŽNK Iskra ostao bez trenera

S. Mlaćo

Selma Omerović više nije glavna trenerica u ŽNK Iskra Bugojno.

Bugojanke su u srijedu savladale Lokomotivu (1:0), ali su čelnici kluba i pored toga donijeli odluku o prekidu saradnje.

Bugojanke se nakon sedam kola nalaze na četvrtom mjestu sa 15 osvojenih bodova, koliko ima i Lokomotiva te Emina. SFK 2000 ima 18 bodova i utakmice manje.

"Zaista sam zatečena da toliku podršku imam i drago mi je da ste u meni prepoznali nekog vrijednog vašeg vremena i vaših iskrenih riječi. O ljudima najviše govori način na koji su otišli, a ja sam iz Bugojna otišla kao gospođa. Svakako da ću se oglasiti o toj situaciji kada budem spremna govoriti o tome. Želim da se sada fokusiram na reprezentaciju i kvalifikacije za Evropsko prvenstvo", napisala je Omerović na svom facebook profilu.

Nezvanično, u ŽNK Iskra nisu zadovoljni zbog dva poraza ove sezone u dva veoma važna meča i zbog toga je i došlo raskida saradnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi