Zorc: Schurrle u Interu? Ništa od toga, ostaje u Borussiji

Sportski direktor Borussije

Zorc: Schurrle u Interu? Ništa od toga, ostaje u Borussiji

Iz Borrusije Dortmund su odbacili špekulacije da će ofanzivac Andre Schurrle ove zime napustiti Westfalen.

U ovoj sezoni Schurrle se nije pretjerano naigrao u dresu Borussije, ponajviše zbog problema sa povredama, a unatoč tome na tržištu ne nedostaje interesovanja za njegovim uslugama.

Među timovima koji su voljni da ga dovedu pominjali su se Fenerbahče, Hamburger SV, ali i milanski Inter koji je navodno u cijeloj priči najkonkretniji. Ipak, da od transfera neće biti ništa potvrdio je i sportski direktor dortmundskog kluba Michael Zorc.

"Hoće li otići Schurrle? Ne", rekao je Zorc za tamošnje medije, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"S trenerom smo utvrdili da možemo da postignemo naše ciljeve jedino sa zdravim timom. Imamo 29 fudbalera pod ugovorom, a to podrazumijeva i određenu vrstu budžeta", istakao je.

Schurrle je u Borussiju stigao 2016. godine iz Wolfsburga, a prethodno je nastupao za Chelsea, Bayer Leverkusen i Mainz.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi