27

Komentari (27)

Malac
LESINARIII PLUS NOVOSADJANIIII DVIJE SU BRATSKE GRUPE HEBEMO IH U DUPE
miroljub.petrovic
Gledaj ti livadića što su se upalili na vijest o Zrinjskom,izgleda da nemaju nikakvih problema i ne smeta im sto ove godine jos nisu gola dali. Najveci uspjeh kluba je kada im gradski rival zavrsi 2. i kada zaostaju samo 8 bodova.
PoliziaMerda1981
A uša škutori u Jare
milozadrago
MoEmo mi pricat i srat koliko hocemo da se borcu silji itd. Cinjenice da ih negdje sudija pogura ali su u borbi sa konkurentima imali regularno sudjenje i nisu izgubili. Zasluzuju titulu go je to.
Ero
Pa protiv konkurenata i budu problemi. Danas sa Zrinjskim. Gol iz zaleđa protiv Sarajeva. Užasno suđenje u Banjoj Luci protiv Veleža.
Manager
Lakse im je igrat rastereceno kad znaju da i ako im zapne ima kad i ko da ih vadi. I tako evo trecu sezonu mogu pravit ekipu i igrat rastereceno vazda.
milozadrago
Ma druze sta i da je to sve tacno sto nasi klubovi sute sto ne istupe iz lige svi klubovi pa nek borac igra sam ligu. Je li ima neko u savezu iz predstavnika bosnjackog naroda pa ne moze vico sam donosit odluke koliko znam mora imati podrsku tj treba dignute ruke. Zasto klubovi nisu podrzali velez sarajvo i slobodu prosle godine kad su pravili savez za sudjenje. Zasto se navijaci zelje sarajeva veleza slobode i ostali klubova ne udruze i ispred saveza i ne otjeraju vicu umjesto sto se izmedju sebe ubise. Najlakse je pisat komentare daj da uradimo nesta konkretno. Ali bitnije je i hordama i manijacima da se skupe na ulici i da se izmedju sebe tuku.
Pajdoopajdonu
HEJ ZRINJSKI KO TI BRANI DA BUDE SVE KO LANI? HAHAHAHAHAHA PJEVAJU LI JOS??? **** IH VICO SVE ?✍️
Ajax11
Sve naštimano odavno! Kad su iz Borca javno govorili da ce biti šampioni, još prije 6-7 mjeseci
bk123
Trener nesposoban i neko nam je ga dobro upalio s ovim šarlatanom...ubaciti Sabljica je promašaj igarac manje kada Sabljic igra...treba ga zaćerat. Gubiš 0 1 i ti mjenjas stopera za stopera a prije tog si ubacio invalida Sabljica....znači sam potpisuješ poraz
bk123
Zrinjski katastrofa il bojkotiraju nešto il su baš loši...Peljto nije oštetio Zrinjski al je pokazao da je Vicin igrač..ono što mu Kvržic radi čitavu utakmicu ne bi tolerirao ni sudac iz druge lige a ne sudac s europskim iskustvom da ga jedan Kvrzic ponizava čitavu utakmicu i nesmije mu dati karton, jadno od Peljte....Borac više preležao na travnjaku nego sto je igrao a i to im bi dovoljno za o 1
Zaccheroni
Ima li igdje onog plemića?! A uša matani
Starigrad01
Sarajevo će ih izbaciti iz kupa.Živi bili pa vidili
Bronson94
Pa nije borac nešto ni odigrao dobro koliko je zrinjski odigrao loše, previše izgubljenih lopti, ne točnih dodavanja, centarsutevi ni blizu igrača.... Trener klaun
magistar
Nema šta, bilo je jasno od početka koliko je Borac dominantam tim za ovu sezonu. Najači, čestitke zaista
Manager
Pa vrijeme je treca sezona evo kako mogu igrati rastereceno sa vec unaprijed upisanom titulom i lagano praviti tim i uigravati se. Drugi nemaju luksuz te rasterecenosti da ako zapne ima se kad i ko da ih vadi i gura.
VIP
Dominacija u ligi. Samo je željo Borcu uzeo sva tri boda.
Manager
Dominacija u ligi tek trecu sezonu nakon preuzete dominacije kompletnim Savezom, Sudijskom komisijom itd.
VIP
Mnogo se gofana nakupilo. Trebalo je vremena da se sve to iščisti.
Ero
Trebao je bit penal za Zrinjski tamo negdje blizu 50. minute. Vuković zagrlio Sabljića i na pod sa njim. A nadoknade je trebalo bit još barem minut i po s obzirom da od moguće četiri su Borčevi igrači ležali dvije. U nekim trenutcima veoma sumnjičavo suđenje (n.p. Pred kraj dosuđen faul Borcu, ko biva Corda napravio faul. Blagaić se strovalio i zaletio u njega)
SamoSiroki
Pa nije ovo zvijezda i konjic, ovo je Borac iz Banja Luke. Smiješan si
Ero
Svjestan sam. Al’ nisam ništa krivo rekao.
JedanIzMostara
Ni govora penal. Kad bi se onakvi penali sudili bilo bi ih svaku utakmicu makar tri. Sudjenje okej, zrinjski nije iskoristio svoje prilike, borac jeste i to je to.
Rodjeni1985
Bas tako,uh sta spasi onaj Milosevic na kraju
SamoSiroki
Svaka čast.. Pozdrav
user1684265579
Makabi medugorje. Plasticni klub 700 navijaca borba za prvaka nedelja svi kuci ovo nesto ne stima
reddevils1981
Malo je gradonačelnik Kordić preguzio prije vikenda, malo Kabiri nema koga da trpa. Naruseno je stanje:)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.