Zrinjski će Ludogorets ugostiti na Pecari

Plemići prijavili stadion NK Široki Brijeg

Zrinjski će Ludogorets ugostiti na Pecari

S. Mlaćo

Nogometaši Zrinjskog u trećem pretkolu Evropske lige snage će odmjeriti protiv bugarskog Ludogoretsa.

Plemići su u dvomeču prošli maltešku Valletu, te sada imaju ispred sebe mnogo ozbiljnijeg i kvalitetnijeg rivala.

Prvi meč igra se na Ludogorets Areni 09.08. sa početkom u 19 sati, dok je revanš sedam dana kasnije, ali ne u Mostaru, već u Širokom Brijegu, na stadionu Pecara.

"Razlog zašto ćemo bugarskog prvaka ugostiti u Širokom Brijegu je činjenica što se utakmice trećeg kola kvalifikacija za UEFA Europsku ligu, kao i play-offa, mogu igrati isključivo na stadionu UEFA kategorija", saopštili su iz redova bh. prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Da li će Pecara biti sretna Plemićima, ostaje nam da vidimo.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi