41

Komentari (41)

MostarskiRodeni81
Sta vas iznenadjuje od fasistickog kluba ?
Lacosta
Nisi ti za nogometa majstore, nemaš ti blage veze o tome sportu. Ti si više onako za trule kobile, klisa i ono, bacanje ovce u dalj. Jeli se to u podveležje igra. A nogomet pusti, to je za tebe i onu tvoju ekipu iz podveležje misaona imenica.
rodjak
ja mislim da ce ih biti na tisuce na stadionu ,steta bi bila da im zabrane ulazak ,****o im ako opet praljka ne izvise na zici ;)
Roko221
Ma Zrinja moze kako hoce. Za dobrim konjem se prasina dize.
Roodjeniiiiii
Samo vi kacite mi cemo da skidamo, kacite i sjecajte se zlocinaca jer zlocinci vise nece imati priliku da izadju na svijetlo dana. Za deset godina ce vam samo penzioneri biti na stadionu, odose hrvatici u irsku. Sam ce se rezimski ugasiti kako je i nastao. Saka jada sto vas ostane nece biti dovoljno jaka da vodi ikakvu politiku a kamoli klub.
Deepy
Šta si se bola naložio, prošle godine se nešto digli, pa vas Zrinja ko i inače godinama ranije prizemljio. I ko zna kad i ko zna gdje... Preloši ste, a Zrinjski je turbo za ostatak ove lige realno.
Roodjeniiiiii
Polako, Velez tek sad postavlja temelje nakon dugo vremena, dolazi vrijeme za rodjene. Pa svak ko ima oci vidio je sramotno sudjenje u trebinju sviranje nepostojeceg penala i natezanje za leotar. Nego je leotar toliko los da ni to nije pomoglo. I tako cijelu sezonu. Ali nema veze sve prolazi. Ja bi volio da zrisnjki nekad igrom dominira kao sto mi znamo, igrate samo na rezultat, to je dosadno i umara oci. Svaka cast na rezultatima. Protiv nas niste jmali dominacije. Malo vise srece od nas i to je to. Treba biti posten pa priznati ako imas snage za to?!?!
Deepy
Postavljate vi temelje od 45., Al ih nikako postavit. Pusti suplje price. U ovakvoj ligi sa samo malo novca, a puno pameti za 2 godine s Posusjem il Leotarom mozes bit prvak.
Hasni
Sutra kisa pada tako da ih i nece biti vise od 20
Realist
Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole
Noname992
Ko koga ovdje *******?
visokohz
Bože dragi na šta je ovaj naš fudbal spao,pa ro je nevjerovatno fuj,fuj,fuj...
GuiliDamou
Vijest: Bodul ipak od prve minute peotiv Veleža! Saopstenje za javnost iz FK Sarajevo: posto se u medijima pojavila vijest da je Bodul Darko suspendovan na 5 meceva, spekulacije prekidamo i demantujemo, Bodul ce igrati peotiv Veleza… Ciirkus kolorado!
Krosteutegurovic
Čuj to, imaju se pravo i žaliti. Dobili minimalnu kaznu I još se źaliti Ovo je živa prdačina i ništa drugo.
CrniToma
Fudbalski - Nogometni savez BH otisao je u 3 liepe pm, nema nikakve kazne, takozvane kazne su stimulativne da se nastavlja velicanje ratnih zlocinaca na stadionima, dakle ustase i cetnici nastavljajte i dalje velicanje ratnih zlocinaca jer kazni nema, a plasim se da i BH kao republika postoji samo na papiru. BH je prva po korupciji u Evropi a zadnja je po ekonomskom razvoju. Zaista zalosno je da nema vise kud.
Lacosta
Karavani prolaze a kerovi laju
UM1905ZM
Volim te bola!
UM1905ZM
Zrinja ti bola trn u oku,jedes se,grizes se,a nista ne mozes,predji na lijekove dobronamjerno ti pisem...
epson
Marš mater vam ****m, bijednici da su Željo i Sarajevo ovako nešto uradili bile bi troduple kazne fuj
VenamaHrabrih
Kako lijepo i tradicionalno U i Č sarađuju. Čović laje, a Mile reži/ Diž se Tito i džukele veži.
HUNTER
Dok je Tito bio, nije im se za trag znalo, zabranjeno im bilo misliti o fudbalu, a kamoli gledati i igrati.
VenamaHrabrih
Aaaaaajjjjjjj, neko me prijavio za kometantar. Šta ću sad? Evo sam se vas unjaoke. Kako ono reče K. Abrašević; Crvena je krv što teče u nama/ Crvena je munja.što oblak prolama/ Hej dušmani čujte ne vrijedi vam kriti/ I osveta naša crvena će biti.
kurjak
@HUNTER Zato mu ****m kosti što nije sva ova ****a pobio,što im nije zatro sjeme.
HUNTER
@VenamaHrabrih joj evo i mene prijavili, šmrc šmrc. Ma ovi hinjavci, ko im yebe mater.
HUNTER
@kurjak to mu je najveća greška i ja mu to zamjeram. Ali znao je stari Zagorac sa gamadi, kako i šta.
VenamaHrabrih
@HUNTER. Znaš šta sam ja kont'o... Da mi ipak malo veličamo kakvog ratnog zločinca, nije da ih nema... Možda kakvu nagradu uberemo, šta misliš? Vidiš da je sve naopako.
HUNTER
@VenamaHrabrih imam ja ogromnu sliku od Zulfikara Ališpage, ide za vikend na Koševo
VenamaHrabrih
Sitan je Zuka... Imaš li kakvog turbo dizel indžekšn zločinca? Gebels, Francetić, Kalabić... Treba veći zločinac za manju kaznu.
HUNTER
@VenamaHrabrih iskopat će njega Bili, ja ti kažem.
VenamaHrabrih
Nemoj ds te Topalovići preyebu :))))
HUNTER
Deepy
Kako ba nije, Čović bio predsjednik mladeži KPJ.
realista1982
Taman da ga okačite jos jedan put...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.