Čari derbija ili nepoštivanje protivnika: Zrinjski ismijava izjavu Nedima Jusufbegovića

Nakon osvojenog Kupa BiH

Čari derbija ili nepoštivanje protivnika: Zrinjski ismijava izjavu Nedima Jusufbegovića

E. Oštraković

Ekipa Zrinjskog jučer je ostvarila pobjedu u finalu Kupa Bosne i Hercegovine protiv ljutog rivala iz Mostara, ekipe Veleža.

Plemići su u današnjem finalu na Bilinom polju u Zenici savladali mostarskog rivala Velež s 1:0, a junak je Mario Ćuže koji je postigao jedini pogodak.

Mnogo izjava bilo je nakon utakmice koja je odigrana u Zenici, a čini s da je posebno zanimljiva svima u Zrinjskom bila ona trenera Veleža, Nedima Jusufbegovića.

Naime, Jusufbegović je nakon utakmice govorio za Velež TV, a između ostalog je rekao:

"Dobro smo iskontrolisali utakmicu, protivnik osim jednog prekida i gola nije imao ništa" izjavio je Jusufbegović.

Iz Zrinjskog su odlučili da na svom zvaničnom TikTok nalogu naprave video sa kompilacijama prilika, te su na taj način ismijali šefa stručnog štaba Veleža.

Oglasi

@hskzrinjski

Kup je naš! ⚪🔴🏆 #zrinjski #mostar #foryoupage #fyp #zrinjskimostar1905 #zrinjskimostar #hskz #hškz

♬ original sound - Sunil_Thapa_VFX_Official. - Sunil_VFX_Official

Inače na jučerašnjoj utakmici atmosfera je bila sjajna, ali nažalost nakon utakmice viđene su jako ružne scene.

Ubačene su stolice i mnogo drugih stvari, no na kraju je susret nekako završen.

Nakon završetka utakmice došlo je do sukoba na terenu. Igrači oba tima došli su u verbalni, a potom i određeni fizički kontakt i došlo je do popriličnog haosa.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Srećom sve se jako brzo smirilo, te su igrači napustili teren, a nakon toga je sve prošlo u najboljem redu.

Nakon poraza Veleža jasno je da se otvorilo četvrto mjesto u Premijer ligi BiH, naravno kada je riječ o izlasku u evropska takmičenja, a u posljednja dva kola za tu poziciju bore se Željezničar, Velež i Široki Brijeg.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

789012455
Realno Velez nije imao suta u okvir za 90 minuta ...
7 1
bk123
Ne vezano za ovu temu...pitao sam neke Ultrase zašto su okrenuli ledja kad je bila himna.....oni tvrde da nisu okrenuli ledja nego su se okrenuli prema zastavi koja je bila iza njihovih ledja....dakle ne pljuj te više taj čin nego pohvaliti ultrase
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi