28

Komentari (28)

Samo_Realno
Opali vas Zrinjski opet , a vi placite p!chk!c@ .
starmac
Sad im kriv zaštitar,na Areni Rođeni kriv vatrogasac!Šta će sljedeće biti,dijete opsovalo mater nekom igraču.Kakvi su ovo izgovori.
user1684265579
BosanskaSvedska
Gospa nece vise navijati za zidovski klub!
Deepy
Zbog nemilih događaja i neprimjerenog ponašanja njihovog zaštitara oglasili su se priopćenjem za javnost i iz zaštitarske tvrtke čiji su djelatnici osiguravali derbi. ''Povodom današnjeg incidenta nakon završene utakmice između momčadi HŠK Zrinjski i FK Velež došlo je do neodgovornog - neprimjerenog ponašanja jednog našeg zaštitara zbog čega želimo uputiti ispriku cijeloj sportskoj obitelji našeg HŠK Zrinjskog, a posebno navijačkoj skupini Ultrasi s kojima imamo uspješnu višegodišnju suradnju. Izvještavamo da je protiv zaštitara pokrenut ste****i postupak, te da će isti biti sankcioniran. Ovim putem napominjemo da je naša Agencija dugogodišnji prijatelj i sponzor Hrvatskog športskog kluba Zrinjski, te da današnji ispad pojedinca neće utjecati na daljinu uspješnu suradnju s klubom i navijačkom skupinom Ultrasi'', navodi se u priopćenju.
Mostarac94
napadnuta policija, specijalci, redari, igraci Veleža a vi i gradonacelnik mozete svirat kur cu kazna vam ne gine
SamoZrinjski
Nadajte se talibani i mudžahedini, nije vam mjesto u Europi
Nije vama UZP smradovima mjesto na planeti.
Jugovina
Neredu loceli dobrih 4-5 min nakon zavrsetka utqk.ice tako da nema sanse da se oduzmu bodovi. Kazna ce sigurno biti financijska i mozda zatvaranje stadiona na utakmicu ili dvije. Pise li ista u pravilniku koja je kazna zastitaru koji ispred tribine pokaze srednji prst navijacima?
Mostarac94
Pa legendo vas klub bira zastitarsku firmu, zalite se klubu a ne da gadjate bakljama igrace Veleza, i da je pokazao srednji prst sta imate trcat prema svalcionicama?
Jugovina
NIsu trčali prema svlačionicama nego za njim ,a on je frajer pokazao prost pa pobjegao tamo i sakrio se iza policije.
Mostarac94
Sad ce ispast jos da je neko od zastitara bio RA hahahahah znam da volite ameriku al niste hollywood hahah
Handofsibir
zbog velike bodovne razlike, oduzet ce im bodove, za slucaj da nekad bude uistinu trebalo a bodovno to narusava redoslijed na tabeli, imali bi opravdanje da to malo progledaju kroz prste
789012455
Obavezno oduzeti bodove kao sto je bilo i ostalima !
Mostarac94
Ako su Sarajlije za ono dobile -3 ovi bi za napad na igrace trebali bar -6 dobit
Deepy
Jest eto minus 100.
Deepy
Ko je napao igrače bleso?
JedanIzMostara
Druze igraci su pretrpili napad, zbog navijaca je medju igrace greskom ili ne bacen suzavac. Ljudi morali bjezat u svlacionice. Dozivili napad i kamenivanje i na ulicama iz basta kafica. To su igraci. Dok Bilbija sa svojom kokom hoda i slika se po starom gradu, uziva u bastama restorana vi nase igrace kamenjem gadjate. Nije vam prvi put!! Sad nije bilo red armya, ko je sad napravio problem? Sreca pa smo izgubili, da onaj ne svira ofsajd i one dvije sative da su u golu zavrsile, ko zna kako bi se igraci vratili cijeli sa stadiona.
Taceoni
Ma nelupajte škutori su to odmah sinoc završili telefonoima,ko ih poznaje zna da su odmah reagovali tako da od toga nema nista malo simbolicno koja milja i gotovo
Deminutive
naget cu se i popusit samom sebi ako se Zrinjskom ili Borcu ikad ista oduzme
SamoZrinjski
Svinjo mudžahedinska, Zrinjskom su već oduzimani bodovi i zatvaran stadion, nakon kupa protiv ovih naših poturčenih iz predgrađa
Deepy
Sta voliš muške bola kod ovoliko žena, ccc? Cuj pušiti ćeš sebi čunu?!?
JedanIzMostara
Haha levatu, sta je trebalo dat vam medalje, upali su vam navijaci da biju igrace, jos onaj pehar ljudsko smece podapinje igracu Veleža. Pa se poslije kao izvinjava kad je skonto da karijera ode u pm. Cak nije imao muda da kaže uradio sam, opet bi, e ne ko neka kurava samo što ne place.
Gr0hot
kaznit isto zbog ust grba koji nose na dresu
micelj
Isilovac posipu svim USTASAMA a mozes i svom dedi jer je i on bio ustasa. Volimte HERCEGBOSNO..
Gr0hot
Partizan da a ustasa nika niko iz moje familije.
JedanIzMostara
Sta je herceg bosna? Na atlasu je nemoguce pronaci!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti