14

Komentari (14)

Nek_komsiji_crkne_krava
Realno gledano Zrinjski je prejak za Premijer ligu BiH. Druga dimenzija, jednostavno receno ma koliko se to nekom svidjalo ili ne.
suad75
Bilbiju prozvaše šećerašem na Koševu. Izgleda da mu je neko potrefio dobru terapiju. ?
SamoZrinjski
Ovo samo bijaše brušenje k.ite za srijedu.
Baco
Čim neko pocne ozbiljnije da se brani ,sudije to razbiju sa crvenim kartonima.....Jbt i sudija i savez skupa.Majku mu kako su korumpirani
Mostarac94
Vrijeme je da vas Rođeni ugase i prekinu niz, vidimo se u srijedu komsije i ako vec setali po gradu dodjite nekad po danu ne morate bas ranit oko 4-5 ko uvijek
plemic
hahahahaha, kad ste nas zadnji put ugasili.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Jedini ko prekida niz je Željo.
user1655831611
Ti si prvak sugave zemlje ????
I ti si sin šugave majke, i?
F1F
@BHDragon reci mu brate ! Nemoj da ja pišem
isusnajjaci
Ti si sin poremecene i maloumne majke?
Šugavac mrš iz zemlje i pusti normalne ljude da žive u njoj,problem je u tome što vas se i matica pasa i ograduje od takvih kao sto si ti.
@F1F kako je lijepo vidjeti ljiljanku kako se vijori na tribinama.
plemic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.