Zrinjski prema kladionicama totalni autsajder protiv Utrechta

Ogromna kvota na pobjedu Plemića

Zrinjski prema kladionicama totalni autsajder protiv Utrechta

E. Čaušević

Zrinjski u četvrtak igra u gostima protiv Utrechta prvu utakmicu drugog pretkola Evropske lige.

Mostarski klub je u prvom pretkolu odlično igrao protiv Akademije Pandev, te je u dvije utakmice slavio s ukupnih 6:0 i plasirao se dalje. Ipak, sada slijedi dosta ozbiljniji ispit za Plemiće i dvomeč protiv holandskog Utrechta.

Prva utakmica igra se u četvrtak u Utrechtu, a igrači Zrinjskog danas su otputovali u ovaj grad. Utakmica se igra sa početkom u 18:30 sati i jasno je da je holandski tim u ulozi favorita.

Međutim, kladionice su dosta drastičnije u tome, odnosno smatraju da je Zrinjski totalni autsajder. Naime, prema ponudi za meč u Utrechtu kvota na pobjedu Zrinjskog je dvocifrena što se dugo nije desilo.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

S druge strane kvota na trijumf Utrechta je nešto veća od 1.20 što dovoljno govori. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti sve kvote za ovu utakmicu i to na OVOM linku.

No, pokazalo se da kvote ne moraju uvijek biti pravi pokazatelj, a to je najbolje dokazano prošle sedmice u Splitu kada je Hajduk ispao iz Evropske lige porazom od Gzire.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE