13

Komentari (13)

Ado_GTI
Ovoj Slobodi ni Murinjo nebi mogao pomoći.
Slobodadogroba
Rece mi jedan stariji covjek gospodin koji voli slobodu vise od sebe "Nikad goreg trenera Sloboda nije imala niti se ikad ovako igralo" Odlazi pranjicuuuuuu j... te onaj ko te dovede ovdje i svi menadzeri sa kojima radis!
Slobodadogroba
ODLAZI PRANJICU NEZNALICOOO JEDNAAAAAA
Krajinausrcu73
Neka priča ko šta hoće,ali je Zrinjski institucija...ni jedan klub nije ovoliko dugo u kontinuitetu dobro igrao...
Brazuka
Veliko "bravo" za dir. sabrinu buljubasic i amera osmanagica, laznog menadžera. Pored ade Jahica koji voli slobodu i svih ostalih bh trenera, oni dovode danijela Pranjica koji je radio u amaterskoj 3 hnl i nikada ranije nije pogledao utakmicu Premijer lige. Kakav amaterizam, neznanje, dno dna. Već danas Amere povedi sabrinu i vodite vašu agenciju sa pranjicem, pustite Slobodu ona je mnogo veća od svih vas. Vaše igre ostavite za kafane.
Slobodadogroba
Menadzerski trener nemam vise nista reci osim da igraju igraci mladji koji moraju da se prodaju smijesno sta se radi a mi sutimo. Jusa nam na klupi,napadac nam igra bez asistencije a kamoli gola!!! Pranjicu odlazi ti si nula od trenera!!!
zgembo.popuslic
Koga ces bolan prodat i gdje? Ispadate iz lige a vi bi nekog prodavali. Budite sretni ako ih GOSK uzme pa da opet igraju premijer ligu
Slobodadogroba
Drug oni zele nekog prodati zato im igraju igraci koji igraju dok iskusni igraci sjede na klupi od kad je dosao Pranjic takva mu je taktika ocigledno jer radi sa menadzerima.gdje si vidio da ti napadac koji je bez gola igra svaku ****nu urakmicu,dok 2 napadaca iskusna sa golovima sjede na klupi. Sta ti to govori? -Nista sve je receno! ODLAZI NEZNALICO JEDNA!!!
zgembo.popuslic
Zelim i ja svasta nesto al ne moze. Ko ce kupit propalog igraca iz kluba koji ispada iz lige. Jedva se prodaju ovi iz klubova sa vrha tabele a kamoli da se proda iz Slobode koja je zadnja
Slobodadogroba
Neces prodati nikog plus ce ti zbog tih tvojih sebicnih odluka koje ti kroje menadzeri ispasti iz lige.Ko je vidio da se u borbi za opstanak ovako sastavlja ekipa FUJ.
StarMo1905
kurjak
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.