Šta kažu kladionice za okršaj Zrinjskog i Veleža?

Plemići imaju ulogu favorita

Šta kažu kladionice za okršaj Zrinjskog i Veleža?

Endin Čaušević

Danas se igraju četiri utakmice 13. kola Premijer lige BiH, a sve je u znaku derbija Zrinjskog i Veleža.

Mostarski klubovi sastaju se danas Pod Bijelim brijegom, a meč gradskih rivala igra se od 17 sati.

Do utakmice su ostala još tri sata, a odavno su poznate i kvote za ovaj meč. Iako Zrinjski nije u najboljoj formi u posljednje vrijeme prema kladionicama je jasno da su favoriti za pobjedu.

No, u taboru Veleža vjeruju da mogu danas s tri boda napustiti Bijeli brijeg i nastaviti vladati Mostarom jer su slavili početkom sezone na svom terenu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART kvota na pobjedu Zrinjskog je trenutno 1.73, dok je kvota na trijumf Rođenih mnoge iznenadila. Kvote za ovaj meč možete pogledati OVDJE.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Opijum
Mislim da ce istocni mostar slaviti jer je zapadni u vidnim problemima. mirise mi rezultatski na utakmicu kad su zapadnjaci uletili u teren i ganjali istocnjake.
1 1
Alen23
ovisi o visini uplata na Zrinju moguceX2
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi