Hoće li Velež imati podršku pod Bijelim brijegom?

Igra se mostarski derbi

Hoće li Velež imati podršku pod Bijelim brijegom? · Saznajemo

Admin Čaušević

Treći ovosezonski mostarski derbi igra se u utorak 10. maja od 20 sati. 

Utakmica će se igrati na stadionu pod Bijelim brijegom i obzirom da obje ekipe prolaze kroz dobar period za očekivati je odlično popunjene tribine.

U gradu na Neretvi gradski derbi je uvijek više od utakmice, pa će sigurno obje ekipe imati veliki motiv da ostvare trijumf.

Prva dva ovosezonska okršaja su donijela pobjede Zrinjskog. Plemići će željeti do ''hat-tricka'', dok će i Rođeni tražiti pozitivan rezultat da se iskupe za poraze.

Za razliku od prvog ovosezonskog derbija pod Bijelim brijegom kojeg je Zrinjski dobio sa 2:1, ovaj put će Velež imati podršku svojih navijača.

Kako saznajemo Zrinjski je dopustio dolazak 250 navijača Veleža i nema sumnje da će pristalice Veleža ispuniti tu kvotu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači Zrinjskog, popularni Ultrasi, su na domaćim mečevima svog kluba stalno pravili odličnu atmosferu, a siugrno je da će i štimung na stadion biti bolji dolaskom i navijača mostarskih Crvenih.

Inače, službena lica za utakmicu još uvijek nisu određena i djelitelji pravde će biti poznati u ponedjeljak.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Kakav crni debi... -39! Ledara! Zamrznut derbi, Vrapcice pri uporabi prvo otopit, pa onda tek bacit na tavu
9 15
SeoRusilac
Čuj ultrasi i atmosfera hahaha ta 2 pojma ne idu skupa. Ekipa im prva na tabeli a oni nisu u stanju napuniti stadion na većini utakmica. Sve što znaju je pjevati *****ke pjesme, veličati ratne zločince i pjevati "lijepu njihovu"
11 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi