11

Komentari (11)

omer
Ne treba Velez pridavati veliku paznju ovoj utakmici. Nije steta iako je izgubi. Onaj glavni mec za koji treba da se sto bolje pripreme je na programu 18.maja. Trebaju sve misli ustremiti na finale kupa BiH, jer kad je Evropa u pitanju, ta utakmica im je biti ili ne biti.
rodjak
dobili su nas dva puta ali po igri nisu nesto bili bolji od nas,oba meca bara-bara.Ne igramo u najboljem sastavu ali vjerujem da ih mozemo dobiti FORZa VELEZ
Mostarac94
Stadion prima 9000, sto znaci trebali bi 10% bit gostima a samo 250 pustili, strah ih da RA ne bude vise od nultrasa hahahha
SeoRusilac
Džaba im sve kad će nas biti i na centralnoj
SeoRusilac
Napunit ćemo im stadion kad oni ne znaju
Zaccheroni
Neka bude žestok derby,i na terenu i na tribini. MUSVDG
Comandini
Nisu neki ljudi ni jedni ni drugi
Ljacmu1
Svejedno. Razlika u kvaliteti je ogromna.
SeoRusilac
SeoRusilac
Čuj ultrasi i atmosfera hahaha ta 2 pojma ne idu skupa. Ekipa im prva na tabeli a oni nisu u stanju napuniti stadion na većini utakmica. Sve što znaju je pjevati *****ke pjesme, veličati ratne zločince i pjevati "lijepu njihovu"
Mackintosh
Kakav crni debi... -39! Ledara! Zamrznut derbi, Vrapcice pri uporabi prvo otopit, pa onda tek bacit na tavu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.