44

Komentari (44)

enko
Realan rezultat.posebno mi je drago sto nije bilo incidenata.(neznam poslije utakmice otisao sam u djamiju). E ipak moram malo po onom glavnom i 4 sudiji.kod one situacije kada je dao kartone Kodri i Bajricu na poziv 4 sudije zasto nisu dali karton i Jakirevicu koji je dosao skroz do klupe Veleza i objasnjava se sa Dudicem.Sarajevsko-zenicka-*******a posla.
ayd
Uporedo sam gledao, za klasu bolja tekma od one u Sarajevu. Velez poslije Zrinjskog najbolja ekipa u BiH.
UM1905ZM
Volim te bola! Nekom broj 7 ,a nekom *****
samac
Šteta ovo je Velez danas trebao dobit, da je bilo vise mirnoce u fazi napada pobjedili bi,bili su zreli za poraza ali hajde miroljubivo nerjeseno kad samo vidimo kako su dobijali u prvenstvu ovo je za njih poraz , kup je vazniji.Forza Velež.
UM1905ZM
Da je Zrinjski imao vise mirnoce s igračem manje i zabio stativu 100% sansu ,opet bi isto pricao jel
nemozetako
Da vam ne bi Bogdanovica opet bi izgubili. Bod vam je poklonjen, za poraza ste realno bili, syo opet ne mijenja cinjenicu da ste titulu posteno osvojili, bili ste najkonstantniji, al ste vcrs zasluzili poraz @UM1905ZM
enko
Um,da ti je tata imao vise mirnoce kada ga je zanijao mami nebi se rodio takav retard.
UM1905ZM
starmac
Dokaz da je Jakirević prepotentni ljigo.Zašto neprizna da je nadigran.Pa gdje je ti 5 komada koje su najavili.Dokaz da je 90%klubova ove godine taraba.Velez je zakinut od SAVEZA za 6 utakmica i manje 3 boda.Pametnom dosta.
bk123
da i dali ste gol iz debelog ofsajda za 1 1...budi čovjek pa priznaj kad već sve navodiš
UM1905ZM
****a vjecito kmece
Roodjeniiiiii
Vjecito si picka kontas. Ja sam svaki put priznao kad ste bili bolji. Vvrs smo vas nadigrali, kao i onda kad ste dobili 3:0 a niste se uspjeli sastat s loptom. Bola budi covjek priznaj.
lalinjo
Odličan gradski derbi,očekivana nervoza sa obadvije strane,ali i dosta opreza,pogreške očekivane za ovakvu utakmicu punu tenzija i napetosti,uvijek netko ispadne naslabija karika,ali i to je nogomet i ljubav prema istom. Čestitke svima na prikazanom,još jednom odličan derbi za gledanje.
bk123
Veliko bravo za Mostar... odličan derby odlična atmosfera, sve fer i korektno a što se tiče detalja na utakmici o tome sad nećemo ... BRAVO MOSTAR
Mackintosh
Nemaju ni za somuna, zato Velezu cuna
enko
Meki ,tebi cuna vazda u ustima bas nesto pratim
Chesa
Dobra utakmica. Čestitke i Veležu i Zrinjskom.
Zaccheroni
PROUD AND LOUD, VELEZ MOSTAR.
Mostar1989
Dvije najbolje ekipe u državi trenutno,velez hrabar falio je Haskic mnogo,zato cemo Sarajevo razbit
Klackalica
Znaci ovo je realan omjer snaga u BiH. Zrinja mora s 10 igraca igrat da protivnik bude u egalu
VELEZ
Vidit cete kakvi ste u evropu ahahahahah
Mostarac94
Pazite se dudelange je opet prvak Lux
Defensor81
Sadaka je sacuvlaa svinjaki i sudija
Zaccheroni
Zavrsena je utakmica,obrisi pakaš. Ne boj se proslo je
bk123
defensor81 gol za 1 1 je čisti ofsajd hvala doviddjenja
UM1905ZM
**** majku sa igračem manje nas ne mogu dobiti,dobit ćete nas ali u kurcu
Deepy
yugopo
Pa koliko su VAS dizali na ovom portalu ja mislio Velez ce izgubit 8-0. Konstantno pritisak Bilbije I Jakirovica na sudije a Dudicu odmah zuti dao sudija( Dobro Nas bosnjanin)!
ayd
Pa ne bih se slozio, u prvom pol. nista bolji nisu bili od Veleza
Zikazaza07
Po tome ,ni Velez nije imao ambicija ,tako da ste "egal"
Zikazaza07
Znaju Luksemburzani biti nezgodni ?
enko
Klackalica sa 11 se spasavali zivu glavu uz pomoc Kaljanca,pa se ti sa svojom izjavom mozes klackati koliko god hoces.
bk123
enko a gol za 1 1 iz debelog ofsajda....šta kažeš o tome koga je Kaljanac spasio
enko
A crveni Barisicu,a ofsajd Peci bogati ne rise.
En1s
Tako je Enko, sta je sa crvenim za Barisica
Roodjeniiiiii
Haj ne seri bgt,nadigrani ste prvo poluvrijeme, bio sam pod BB i glrdao uzivo.
Roodjeniiiiii
Pogledat cu snimak da vidim jel.ofsajd, barisic trebao pocrvenit. A na 1:1 sviran nama ofsajd a nije bio. Al dobro hajde. Prihvatite da ste dobri, al nije bas da ste od sviju bolji. Velez je vcrs odigrao dobro i muski, niste bodove zasluzili vcrs.
bk123
Rodjeniiiii što se tiče igre meni nije problem priznati ništa,po meni podjela bodova po ovoj utakmici sasvim realna...Velež na otvaranju utakmice puno bolji i sreća pa nas onaj dečko počasti promašajem koji se ne promašuje lako...Veležovi igrači pi meni puno napaljeniji na utakmici mislim pozitivno od našuh sad vjerovatno je razlog to što je Velež još u "igri" dok su naši vjerovatno glavom malo o van prvenstva ipak očigledno je da poslje Sarajeva i osvajanja titule ipak malo palo angažman i strast što je po meni normalno i koliko su se god htjeli vratiti u ovoj utakmici nisu uspjeli al naravno i Velež se pito...što se tiče igre podjela bodova po đeni sasvim relna...a što se tiče sudjena moje je mišljenje da je Zrinjski više oštećen nego Velež al to stcarz sad nije bitno....ti kažeš da ćeš pogledat snimak ...eto pogledaj jer ja nemam tu mogućnost....gol za 1 1 iz čistog zaledja a mislim da je žuti Barišiću realan jer nije bio zadnji igrač...eto pogledaj ako imaš mogućnost...kažem noje mišljenje je da je Zrinjski oštećen za taj gol al stvarno to nije sad bitno...Drago mi je da je derby bio baš pravi u svakom pogledu od navijanjabez velikog vrijedjanja pa do igre i atmosfere....a najjboz je bilo poslje utakmice vidjeti igrače jednog i drugog tima da se ponašaju kao pravi prijatelji i sportaši ....kažem naši su glavom već na odmoru a vama želim sreću u četvrtak pa i vi na odmor
Realist
Kad sam ja reko da je ovaj Barišić sranje od igrača
VELEZ
EmirEmir111
Dobar Zrinjski. Ove godine u evropi mozda doguraju cak i do drugog pretkola, ako u prvom izvuku ravnopravnog protivnika iz Luksemburga.
Logi93
Kme kme minus 39
Deepy
Šta ste se zaledili na minus 39?
Mostarac94
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti