Zukanović ide kod Inzaghija?

Bh. defanzivac mijenja sredinu

Zukanović ide kod Inzaghija?

Brojni italijanski mediji uvjereni su kako će bh. nogometaš Ervin Zukanović ove zime napustiti Genou.

Zukanović se u ovoj sezoni nije pretjerano naigrao u Genoi, a kako i drugi dio sezone ne bi proveo više na klupi nego na terenu, odlučan je da promijeni klub. I, što je najbitnije, interesovanja na tržištu ne nedostaje.

Najprije se špekulisalo kako ga u svojim redovima žele vidjeti Frosinone, Udinese, pa i turski Trabzonspor, a sada je navodno u igri i Bologna koju već neko vrijeme vodi legendarni napadač Milana Filippo Inzaghi.

Prema La Repubblici, Inzaghi je zamislio da standardni član reprezentacije naše zemlje u zadnjoj liniji Bologne naslijedi Kostarikanca Giancarla Gonzalesa s čijim igrama u ovoj sezoni i nije zadovoljan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko se transfer realizuje, Zukanoviću će Bologna biti već šesti klub u Italiji. Prethodno je igrao za Chievo, Sampdoriju, Romu, Atalantu i Genou, čiji je član još uvijek.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi