Zukanović jutros napustio trening Rome

Bh. fudbaler na korak od Atalante

Zukanović jutros napustio trening Rome

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Ervin Zukanović nakon samo šest mjeseci najvjerovatnije će napusiti redove Rome.

Zukanović je u januaru stigao u rimsku ekipu iz Sampdorije, ali čini se da će nakon samo šest mjeseci napustiti Olimpico. Već nekoliko dana špekuliše se o tome da će Zukanović svoju karijeru nastaviti u dresu Atalante.

Italijanski mediji prenijeli su danas da je bh. reprezentativac napustio jutrošnji trening Rome, te da je otputovao na ljekarske preglede u Bergamo. Kako pište "Football Italia" transfer Ervina Zukanovića u Atalantu trebao bi biti danas ozvaničen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako je njegov agent Silvio Martina pokušao demantovati da Zukanović napušta Romu, danas je gotovo izvjesno da bh. fudbalera od Atalante dijele još samo ljekarski pregledi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi