Zukanović: Lijepo mi je u Genoi, želim ostati

Standardan u timu iz Ligurije

Zukanović: Lijepo mi je u Genoi, želim ostati

Kroz dosadašnju karijeru Ervin Zukanović je promijenio čak četrnaest klubova, no, čini se da je konačno pronašao sredinu u kojoj je zadovoljan.

Fudbalski reprezentativac naše zemlje od ljeta prošle godine nastupa za Genou, a odmah po dolasku u ovaj klub se izborio za mjesto u timu i trenutno je neizostavan igrač u udarnoj postavi.

Da je 31-godišnji Zukanović i sam sretan u Genoi potvrdio je i u razgovoru za italijanske medije, kazavši, između ostalog, da se nada da će ostati dio momčadi iz Ligurije.

"Osjećam se dobro u Genoi, cilj mi je ostati ovdje i nastaviti kvalitetno raditi. Tajna naše odbrane? Kao tim djelujemo kao dobro, pomažemo jedni drugima i trudimo se biti sve bolji i bolji", kazao je Ervin.

Mediji na Apeninima su ranije objavili da je Genoa otkupila Zukanovićev ugovor od Rome, no, barem za sada, službene potvrde još uvijek nema.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi