Zukanovićeva poruka navijačima: Idemo po trofeje, inshAllah

Karijeru nastavio u Saudijskoj Arabiji

Zukanovićeva poruka navijačima: Idemo po trofeje, inshAllah

Standardni reprezentativac BiH Ervin Zukanović dočekan je u Al-Ahliju kao veliko pojačanje.

Godinama je Zukanović (32) igrao u Seriji A, ništa nije naslućivalo da bi ovog ljeta mogao da promijeni sredinu, no 'preko noći' pojavila se opcija da svoju karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji, i to u jednom od najvećih tamošnjih klubova.

Ugovor koji je dobio u 32 godini malo gdje je mogao, pa se stoga nije mnogo ni dvoumio kada je poziv stigao, a njegov Instagram profil već su zatrpali i navijači koji vjeruju da je došao 'zid' u odbranu.

Nije dugo trebalo čekati da se oglasi i sam Zukanović.

"Esselamu alejkum svim navijačima Al-Ahlija. Ponosan sam što sam dio ovako velikog kluba. Nadam se da zajedno možemo osvojiti mnogo trofeja, inshAllah. Hvala vam na svim porukama podrške”, napisao je Zukanović na svom Instagram nalogu. 

U Al-Ahli je Zukanović stigao iz Genove, a u novom klubu društvo će mu praviti i saigrač iz reprezentacije Elvis Sarić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

BJB1
Strasan uspjeh i napredak u karijeri,cestitamo,gledacemo te svake srijede u lp.vrh vrhova,igraces protiv najboljih na svijetu,uspjeh nema sta,svi ti zavide,i na kraju poseremo ti se karijeru
0 6
konjnakvadrat
Masallah nas brat bosnjak, samo bradica da je malo duza bilo bi top
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije