Zvanično: Arlind Ajeti potpisao za Torino

Albanac napustio Frosinone

Zvanično: Arlind Ajeti potpisao za Torino

Endin Čaušević

Albanski internacionalac Arlind Ajeti potpisao je danas ugovor sa ekipom Torina.

Ajeti je u Torino stigao iz Frosinonea u kojem je sjajnim partijama skrenuo pažnju na sebe. Ovaj 22-godišnji igrač danas je predstavljen kao novo pojačanje, ali još uvijek nije poznato na koliko je potpisao.

"Hvala Torinu na ovoj šansi koju sam dobio. Nisam razmišljao ni sekunde kada sam dobio ovu ponudu. Znam da ovdje mogu dodatno napredovati i jedva čekam da sezone počne", rekao je Ajeti.

Albanac je prošle sezone odigrao 16 utakmica za Frosinone u Seriji A i postigao je jedan gol.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ajeti je velika nada i drago nam je što se naš trud isplati na kraju. Mnogo klubova ga je željelo, ali on je ipak odabrao nas", saopštili su iz Torina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi