Zvanično: Felipe Melo napustio Inter i vratio se u Brazil

Potpisao za Palmeiras

Zvanično: Felipe Melo napustio Inter i vratio se u Brazil

Endin Čaušević

Brazilski vezni fudbaler Felipe Melo i zvanično je napustio ekipu Intera, te je svoju karijeru odlučio nastaviti u Brazilu.

Melo je na izlaznim vratima Intera bio već nekoliko sedmica i samo se čekala zvanična potvrda da je napustio klub. Ona je stigla danas kada je ovaj fudbaler postigao dogovor sa Palmeirasom gdje će nastaviti svoju karijeru.

Ovaj 33-godišnji fudbaler odlučio se vratiti u Brazil i s Palmeirasom je potpisao ugovor do ljeta 2019. godine. Melo je nakon toga izjavio da mu je čast što će nositi dres Palmeirasa u nastavku svoje karijere.

"Čast mi je što sam dobio priliku da igram za veliki klub kao što je Palmeiras. Ovdje sam došao kako bi se borio za mjesto u ekipi i kako bi pomogao Palmeirasu da bude što bolji. Ovo je jedan od najsretnijih dana u mom životu", rekao je Melo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Melo je u prvom dijelu sezone odigrao samo 175 minuta u Seriji A što je bio jasan znak da Inter više ne računa na njegove usluge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi