Zvanično: Insigne produžio ugovor s Napolijem
Foto: EPA

U Napulju do ljeta 2022. godine

Zvanično: Insigne produžio ugovor s Napolijem

Endin Čaušević

Napoli je danas objavio daje Lorenzo Insigne zvanično produžio ugovor s ekipom iz Napulja.

Italijanski reprezentativac je odlučio da neće na kraju ove sezone napustiti Napoli, te je s ovim klubom potpisao novi ugovor. Prema njemu Insigne će u Napoliju biti do ljeta 2022. godine, a godišnje će zarađivati pet miliona eura.

Insigne je imao ponude mnogih italijanskih ekipa da na kraju sezone napusti Napoli, ali on to nije želio. Iako nije bio baš u najboljim odnosima s predsjednikom Aurelio De Laurentiisom na kraju su uspjeli da nađu zajednički jezik.

"Sretan sam zbog ovoga jer je Lorenzo simbol Napulja. Ovo je samo početak njegove priče u Napoliju jer je i sam rekao da je to jedini klub u Italiji za koji će igrati", rekao je predsjednik Napolija na današnjem potpisivanju novog ugovora s Insigneom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi