Zvanično: Marten De Roon se vratio u Atalantu

Nakon samo jedne godine na Otoku

Zvanično: Marten De Roon se vratio u Atalantu

Eldar Ganibegović

Već je bilo poznato kako Atalanta želi da u svoje redove vrati Martena De Roona.

Italijanski mediji prenose kako je sada zvanično De Roon napustio redove Middlesbrougha i priključio se svom bivšem klubu Atalanti.

De Roon je imao dobru sezonu iza sebe u Middlesbroughu, međutim očigledno je da se želio vratiti u klub, gdje je zablistao.

Middlesborugh je prošle sezone za njegove usluge platio 8.8 miliona eura, dok ga je sada prodao za 13.5 miliona eura plus bonusi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Atalanta nije jedina ekipa koja ga je željela vidjeti u svojim redovima, tu su se još spominjali Lazio, kao i Manchester United, ali on je ipak htio da se vrati u stari klub. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi