Zvanično: Potencijalni bh. reprezentativac našao novi klub

Pavlović potpisao za Sampdoriju

Zvanično: Potencijalni bh. reprezentativac našao novi klub

E. Čaušević

Potencijalni bh. reprezentativac Daniel Pavlović nakon dobre sezone u Frosinoneu pronašao je novi klub.

Pavlović je prošlu sezonu proveo u Frosinoneu u koji je prošlog ljeta stigao iz Grasshoppersa, a čelnici Sampdorije odlučili su da otkupe njegov ugovor od ove ekipe. Ovaj 28-godišnji fudbaler za Frosinone je odigrao 22 utakmice u italijanskoj Seriji A.

"Sampdoria želi objaviti da je Daniel Pavlović danas potpisao ugovor sa našim klubom. Želimo mu mnogo sreće u našem klubu u narednim sezonama", saopštili su iz itaijanske ekipe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poznato je da je Pavlović prošao sve mlađe selekcije Švicarske, ali ne krije da bi prihvatio poziv reprezentacije Bosne i Hercegovine. U razgovoru za SportSport.ba prošle godine, Pavlović je kazao da bi mu bila čast da u budućnosti nosi dres naše selekcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi