Cristiano Ronaldo je novi igrač Al Nassra!

Sve je zvanično

Cristiano Ronaldo je novi igrač Al Nassra! · Udarna vijest

E. Oštraković

Cristiano Ronaldo novi je igrač Al Nassra, a nakon što se to dosta dugo špekulisalo, sada je i zvanično potvrđeno.

Objavili su to na svom zvaničnom Twitter nalogu iz Al Nassra, te kako kažu doveli su najboljeg fudbalera na svijetu.

Historijski trenutak za nogomet u Saudijskoj Arabiji, ali i za sam Al Nassr je su doveli jednog od najboljih nogometaša na svijetu.

"Pišemo historiju. Ovo je pojačanje koje ne samo da će inspirisati naš klub da napravi najbolje rezultate ikada, nego će inspirisati cijelu ligu, našu zemlju, buduće generacije, dječake i djevojčice da budu najbolja verzija sebe. Dobrodošao u svoj novi dom Cristiano", stoji u objavi Al Nassra.

Ronaldo je sa Al Nassrom potpisao ugovor na dvije godine prema kojem će zarađivati preko 70 miliona eura po sezoni.

Podsjetimo, Ronaldo je pred početak Svjetskog prvenstva raskinuo ugovor sa Manchester Unitedom, te je postao slobodan igrač.

Nakon dolaska u svoj novi klub jasno je da će Ronaldo biti najveća zvijezda u timu, ali ne samo to nego će biti najveća zvijezda lige.

Do sada je u karijeri Cristiano Ronaldo igrao za Sporting, Manhcester United, Real Madrid i Juventus, a u svakom timu je naravno bio najbolji igrač.

Za portugalsku reprezentaciju odigrao je 196 utakmica te ostvario 118 pogodaka.

Top Komentari

Miskolizac
Steta, ima on jos puno toga pokazati, realno da nema tog ega ne bih bio tu gdje jest, najpopularniji igrac svijeta i kad ga ne ide..steta steta
5 1
C.Banks
Fudbalska nebit
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti