22

Komentari (22)

green_dragon
smoriste vise yebo vam Messi fa,eliju
Ters
Dbgd na tribinama sjedio ove godine. Sjajan si igrač, ali nikakav čovjek ni kapiten. Fuj
Nele.
Tako se taj klub cija istorija traje 15 godina ponasa prema svojoj najvecoj zvijezdi, smradovi. Prije njega imali jednu titulu prvaka Evrope.
bazaorao
Prodajte papka i pojacajte ekipu
realista1982
Sad ce ga optužiti za utaju poreza, i izmišljat probleme...
Gengele
Svojom bahatošću otjerao je 6 trenera, još više igrača. Mješao se u posao trenera, menadžera kluba, direktora. Kada je razvalio klub on bi da diže sidro. Otežao bi mu odlazak po cijenu da ga navijači zamrze. Nadobudni papak je veliki igrač, ali je manji od kluba. Klub mu je život spasio. Pi, ka
PeppermintSA
Jesi to ti bio u svlačionici pa sve vidio ili te Čulić i Šiljak uvjeriše svojim škrabotinama?
Gengele
Ne znam ko su ti likovi koje si spomenuo, vjerujem da su neki novinari. Pisalo se o tim stvarima na uglednim stranim portalima davno. Spominjao i Ibra u svojoj knjizi. Uglavnom, moje je misljenje da bi Barci bilo bolje da mu malo zagorča život, čisto da pokažu da su institucija i da je klub svetinja s kojom nema za****ncije. A inače mislim da je najbolji igrač ikada.
Penderinos
Ovo su gluposti, ako je Messi zaista izrazio zelju da ode onda ce ga i pustiti, lik je zaradio toliki respekt i čast da bi ga pustili da ode i bez odstete
Bulle
Pisao novinar malo jači od Škorića :)
ragge
Čovjek vam se odužio na najbolji način jer ste mu pomogli, za sve što je Barca osvojila ima velike zasluge i samo bezveze prave problem gospodinu koji njima nikad nikakav problem nije napravio.. nikad dosta klošarima
frank_leone
Vec sam se bio zabrinuo koliko dugo nije bio clanak o Messiju.
felix__27
Ja samo ne razumijem ljude u Barsi.. Pazi ako mesi ostane za pola godine je slobodan igrač... Vjerovatno me bi igrao radi odnosa sa klubom ili ako bi igrao ne bi to bilo to... A ev i da igra i da da 1000 golova opet 21 maja je slobodan igrač... Ode džaba.... Zar nije bolje da izmu za njega 100tinjak miliona... Nije bitno sada sta je kome dao po meni je bolje da Barsa uzme koji milion,jer ode džaba!
memara86
Buraz nije on u poziciji da čeka godinu dana istek ugovora. Imat će već 34 godine i neće igrati godinu dana, ko zna u kakvom stanju će biti, a i nema još puno vrhunskog fudbala u nogama.
Ters
Drug, ako bude godinu presjedio na tribinama, što je lako moguće, završio je karijeru. Nema 20 godina
Neddim1
Zato što La Liga takodjer dosta gubi odlaskom Messija. Klosari pustite covjeka da ide, sve vam je dao.
tuanzebe
Ako je on dao barci i Barca je njemu pomogla, uostalom zašto ga pustiti dzaba kad se dobre pare mogu uzeti za njega??
Neddim1
Puno je on vise Barci dao, al klosari traze 700 miliona, da traze 100 mil, City bi platio ko iz pi*ke.
543216789
Pa tko je toga istog Messija tjero da potpise takav ugovor,dok se osvajalo i dok su vladali super potpisao bi da ga sahrane na stadionu,a sada odjednom dosta mu svega,de ljudino dao si ti dosta klubu,klub dosta tebi dao,pa mozes li to ljudski rijesit,fino uz dogovor,a kako se on ponasa??
tuanzebe
Da je dao puno vise neb i imao bogovsku platu i preko 8mil eura mjesečno , nego bi kao i Xavi i Iniesta igrao sa 10-15mil godišnje , bajo moj
ryan.giggs
Koliko je dao Barceloni, dala je i Barcelona njemu. Od njegove 13-e godine. Platu od skoro 9 mil evra mjesečno, sve se ispoštovalo. Na stranu što je Bart retardiran imbecil, ali nije ni ovo Messiju trebalo. Mogao je trčkarati još godinu, sve je osvojio što se moglo na klupskom planu, kakav izazov ima u 33-oj godini? I gdje će? City? Ne zna engleski beknuti, kiša, zima, vjetar, pregust raspored, mesar štoperi, pritisak koji treba opravdati. On dok se navikne, prođoše 2 godine i šta onda?
rabodimis
Sta im je dao a da vec nisu imali ? Meni je Ronaldinjo bio puno atraktivniji od njega.. A koliko je tek Messija proizvela Barselona kroz istoriju.. Sramota sto su dozvolili sebi da se nakav Messi toliko pita.. Nek se vise goni u pm, bice puno boljih.. Volim Barselonu, pomogla je puno Sarajevu... poslije prvih dobrih igara Barselone zaboravice svi argentinskog klosara... Fol on.. puna su groblja nezamjenjivih ljudi... a ovih "kapetana" sto napuste prvi brod koji tone ima pun ku*ac.. Ronaldo je ime za njega u svakom smislu... bar je odgojen da bude covjek..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.