23

Komentari (23)

bazaorao
Ovo je sve Ajlica naša lijepa i mila smislila. Jednostavno bez navijača, bolje nego da je divovi brukaju. Svaka čast Ajlice i upravo. Kapa do poda.
Galacticosi
Narod nam se smije
rabodimis
Hahhahahhahahhahah e cuj odluka takmicarske komisije.. Valjda klub predlozi mjesto pa oni prihvate il ne, jbem li ti dodice komplet porodicu lopovsku !!
papagaj
Pitari poceli utakmice igrati po trening centrima, a klupske prostori iz centra grada seli u Butmir svašta, ato da Manijaka nece biti u Zenici malo ste se z....li
rodjak
Sarajevo je domacin i on bi trebo da bira gdje ce igrati derby sa Zeljom s obziriom da oni nisu krivci za kasnjenje zavrsetka terena,a onaj ko je krivac opet namece gdje se mora igrati ,je bo lud zbunjenog.Sve mi se cini da kod nas klubovi postoje radi saveza a ne savez radi klubova
PRESEDAN
Smijurija,ovi ljudi u savezu će totalno ugasiti fudbal na svim nivoima,ali dobro je ne puca.
Adrian
Ma 0-3 za Želju, sutra će bit u Banja Luci da se igra.
lakilone
Kad je već tako ispalo onda se treba odigrati bilo gdje bez ikakvih navijaca
pjanke.sa
Ahahaahahaahah. Kako ste vi zeljovkice smijesni to je za medalje
lakilone
okani me se klosaru vijetnamski
pjanke.sa
Hahaahahahahaahah kad Vico i Beus uzmu pod svoje da te osakate sa sudijama pa su sjetili i stadiona, a mi se koljemo izmedju sebe. Hahahahahaah bravooooooo hebite ne vadite. Ajla bona, hajde ovo je tvoj posao, OVO JE TVOJ POSAO, tvoj task: jaki direktori sa vezama ne bi nikada dozvolili ovoliku bruku da im klub i pored toga sto igra na iznajmljenom stadionu bude izbjeglica u nekakvom trening centru hahahahaahah. Po mogla si reci moze li u Butmiru se igrat. Daj bona ufati se posla ostavi se Instagrama.
Ecosport
Druže, vidiš da i Ajla zagovara preseljenje u Butmir iz Titove gdje se Sarajevo nalazi već 77 godina. Evo da je to preseljenje u nekakvu luksuznu zgradu kakve nema u BiH, pa hajde, nego će to sve biti nekakve montažne prostorije, a opet predaleko od Koševa. Vlasnik i uprava imaju nekakvu svoju politiku koju niko ne razumije, a glavno je ovo da u jednom prelaznom roku dovedeš 10 dobrih igrača, a trenera najlošijeg u državi. Meni smiješno i žalosno u isto vrijeme, a mogu mislit kako se i vi osjećate.
pjanke.sa
Vidi majstore, osjecamo se grozno. Ali ja se nesto uzdam da ako ostane Mirvici i stavilne finansije da ovo moze ici samo na bolje. Pogodice se jednom i sa trenerima i igracima, proci ce ovo sa stadionima brzo. Ova nam je sezona halal. Ali ako ostanu stabilne finansije i jak kolektiv, kad se poslozi i sportski segment i vrate se navijaci na Kosevo, onda mozemo samo da rastemo. Svaka transformacija je uzasno teska, mi evo u zadnjih 5 godina dozivljavamo 3. po redu….ali bitno je, opet ponavljam, stabilan i organizovan klub, bez dugova.
semirM
E čuj trening centru .... Bože sačuvaj
Adrian
Pored onakve Grbavice.
pjanke.sa
Ja sam isto da se igra na Grbavici! I onda slijedeci derbi koji bi trebao biti tamo, odograti na Kosevu. Ja ne vidim zasto se to tako ne odigra!! Ajla bona de uradi nesto prestani se slikat!
hzsg
Cuj odluka takmicarske komisije, gdje ce igrati naš najveći klub kao domaćin, a znajući pri tome da je iskljucivo NS BIH jedini krivac što radovi na stadionu AFH nisu zavrseni. ŠTA SU SVE URADILI NA ŠTETU SARAJEVA, MOGLA BI SE KNJIGA NAPISATI. BORDO GIGANTE DRZI SE PROTIV UROTE, I OVIH NA CELU SA NAVIJACIMA IZ GOLUBOVACA.
pjanke.sa
Totalno neregularna citava sezona. Ali totalno.
zgembo.popuslic
Ma koga briga za sezonu, ova liga se odavno igra zbog saveza, jer eto ako imas savez moras imat i nekakvu ligu i zbog sudija da mogu pare uzimat i odlucivat ko ce u evropu a ko ce ispast. Sve ostalo je nebitno
Zaccheroni
Kod nas u Mostaru ste ko kuci. Bujrum sarajlije
umzm12123
Mislis na istocnoj strani ono malo Mostara,na zapadu niste nit cete biti
Vas sa zapadne strane ćemo da oplodimo poslije utakmice. Tovare zatucani
Vatra_i_Grom
Po čemu je Sarajevo najveći klub? Ako se gleda broj navijača onda Željezničar, a po uspjesima je to Zrinjski bez ikakve dileme.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.