Zvanično: Senijad Ibričić se skrasio u Iranu

Potpisao za Sepahan

Zvanično: Senijad Ibričić se skrasio u Iranu

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Senijad Ibričić će, iznenađujuće, svoju karijeru nastavti u Iranu.

Ibričić je sa tamošnjim Sepahanom potpisao ugovor do kraja sezone, a njegov glavni cilj će biti pronaći staru formu i vratiti se u fudbalski život nakon neuspješne avanture u Turskoj.

Podsjećamo, Senijad Ibričić se ove zime dugo povezivao sa dolaskom u sarajevski Željezničar, a taj transfer se u jednom momentu činio gotovim. Ipak, Ibričić je na kraju prihvatio ponudu iz Irana.

Novi klub ovog 30-godišnjeg fudbalera trenutno zauzima deveto mjesto na tabeli iranske lige sa 14 osvojenih bodova iz devet utakmica.

Senijad Ibričić će u Sepahanu sarađivati sa Igorom Štimcem, bivšim selektorom reprezentacije Hrvatske koji se odnedavno nalazi na klupi ovog iranskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti