Zvanično: Serija A se nastavlja 20. juna!
Foto - EPA

Odlične vijesti

Zvanično: Serija A se nastavlja 20. juna! · Zvanično

M. Šljivak

Sezona u italijanskoj Seriji A bit će nastavljena 20. juna, potvrđeno je večeras.

Nakon višesatnog sastanka predstavnika Serije A i klubova, odlučeno je da se prvenstvo nastavi 20. juna zaostalim utakmicama 25. kola

"Nakon sastanka s klubovima donijeta je odluka o nastavku Serije A. Klubovi su jednoglasno glasali da sezona počne sa četiri utakmice 25. kola (Atalanta-Sassuolo, Verona-Cagliari, Inter-Sampdoria i Torino-Parma), a utakmice od 27. kola bit će igrane od ponedjeljka 22. juna", saopšteno je.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, potvrđeno je da će se nastavak sezone 'otvoriti' utakmicama polufinala Kupa, čije je finale zakazano za 17. juni.

U ponedjeljak će biti objavljen potpuni kalendar takmičenja koje će vjerovatno biti okončano 2. augusta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedoni46
Kad bi se reklo da se sutra igra kvalifikacije za el, u r. šumskoj bi sve mjere odma ukinute bile.
4 1
TMRaul
Samo nasi ne mogu radi politike. Treba uefa zabraniti BIH 2 godine evropu da se to malo pocisti kod nas.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi