Juventus daje 15 miliona eura za 18-godišnjaka, Santos želi duplo više

Potražnja za Brazilcem

Juventus daje 15 miliona eura za 18-godišnjaka, Santos želi duplo više

E. Škorić

Napadač Santosa Cayo Jorge privukao je pozornost Juventusa, javlja Calciomercato.

Juventus je spreman platiti 15 miliona eur za 18-godišnjeg talenta, ali Santos ipak za igrača, s kojim ima ugovor do 2021. godine, želi 30 miliona.

Brazilac je za prvu momčad Santosa debitovao u septembru 2019. godine, kada nije imao ni 17 godina. Zabio je jedan gol na šest utakmica za prvu ekipu.

Cayo je samo jedan u nizu vrhunskih brazilskih napadača, a smatra se da Juve nije jedini velikan koji bi ga doveo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ako nema odgovarajuće ponude, ostat će s nama do kraja sezone. Juventus je zatražio informacije, ali još nije dao službenu ponudu. Otvoreni smo za pregovore", kazao je predsjednik Santosa Jose Perez.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi