Zvanično: Štilić se razišao sa APOEL-om

U potrazi za novim klubom

Zvanično: Štilić se razišao sa APOEL-om

Semir Štilić je jučer i zvanično raskinuo ugovor sa APOEL-om. 

Ovaj nekadašnji reprezentativac BiH je u APOEL stigao iz Wisle kao veliko pojačanje, međutim taj epitet nije uspio opravdati i još ranije je bilo poznato da trener kiparskog kluba u novoj sezoni neće računati na njegove usluge. 

Premda su tamošnji mediji već u julu objavili da su Štilić i APOEL dogovorili raskida ugovora, zvanična potvrda je stigla tek jučer uz obrazloženje da će bh. fudbaler za prijevremeni odlazak dobiti određenu novčanu naknadu. 

U ovom trenutku nije poznato gdje će Štilić nastaviti svoju karijeru. Najviše se dovodi u vezu sa povratkom u Poljsku gdje je nosio dresove Lecha i Wisle. 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Dodajmo i to da je APOEL putem zvanične stranice poželio Štiliću sreću u profesionalnoj karijeri i privatnom životu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi