Zvezda ipak ostaje bez Boakyea?
Foto: EPA

Ide u Premiership?

Zvezda ipak ostaje bez Boakyea?

M. Šljivak

Napadač Crvene zvezde Richmond Boakye (25) mogao bi u finišu prelaznog roka napustiti beogradski tim.

Interes za 25-godišnjeg fudbalera iz Gane pokazuju engleski premierligaši Newcastle i Crystal Palace i vrlo lako bi se moglo desiti da u finišu prelaznog roka Boakye ipak napusti Zvezdu.

Oba tima hitno traže napadača. Nezadovoljni su učinkom ofanzivne linije i smatraju da bi im Boakye mogao itekako pomoći u ostatku sezone.

Engleski mediji tvrde da Zvezda već na stolu ima ponude za ovog fudbalera. Međutim, još uvijek ništa nisu odgovorili, ali Premiership je svakako veoma primamljiv i Boakye ima silnu želju da zaigra u Engleskoj.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Bokye iza sebe ima bogatu karijeru koju je većinom proveo u Italiji. Počeo je u Genovi, igrao je za Sassuolo, Atlantu i Latinu, a dvije godine se vodio i kao član Juventusa gdje međutim nikad nije dobio šansu.

Također, igrao je za španski Elche i holandsku Rodu, a član Zvezde je postao u januaru prošle godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi