Zvezda nastavlja sa 'prekucavanjem' Superlige
Crvena zvezda je u dosadašnjem dijelu sezone u domaćem prvenstvu odigrala 13 utakmica, a ostvarila je 12 pobjeda uz samo jedan remi

Do sada osvojili 37 od 39 bodova

Zvezda nastavlja sa 'prekucavanjem' Superlige

Crvena zvezda je na najboljem mogućem putu da odbrani naslov prvaka u Srbiji, a fascinantno djeluje podatak da su od mogućih 39 bodova osvojili čak 37.

Danas je Zvezda kao gost rutinski savladala Mačvu sa 2:0 i tako ostala na prvom mjestu, sada sa omjerom 12 pobjeda, jednim remijem i nijednim porazom.

Beograđani su lomili otpor rivala do pred kraj prvog dijela, a onda je Pavkov u 38. minuti zabio za 0:1. Konačan rezultat utakmice postavio je Jovančić u 61. minuti.

Zvezda je sada od prvog pratioca Radničkog iz Niša udaljena osam, a od trećeplasiranog Partizana čak 11 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi