Razlog zbog kojeg Salah nije dao dres igračima Zvezde je čudesan
Egipćanin je prošle sezone igrao čudesno. Ove ne blista previše, ali i dalje su njegove igre sasvim dobre i često je strijelac

Poklon je bio spreman

Razlog zbog kojeg Salah nije dao dres igračima Zvezde je čudesan

Midhat Šljivak

Mohamed Salah nije sinoć nakon meča Lige prvaka protiv Crvene zvezde zamijenio dres sa protivničkim fudbalerima.

Salah je imao sasvim jednostavan razlog zbog kojeg njegov dres sa brojem 11 nije završio u rukama nekog od fudbalera beogradskog tima.

On je po završetku utakmice otrčao prema tribinama gdje ga je čekala jedna od navijačica sa natpisom na arapskom jeziku i koja je doputovala čak iz Egipta kako bi ga gledala na Anfieldu.

Salah ju je primijetio i nakon utakmice joj je odnio dres, a ona mu je poklonila kutiju čokolade.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Egipćanin je u pobjedi od 4:0 postigao dva pogotka protiv Zvezde.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Voli svoj narod I nije ga pitao koje je vijere jel u Egiptu zive I Hriscani... kod nas je cudno sve... sve sto je normalno cudimo se a sto nije onda se pravimo pametni koje od koga postao... Salahu svaka cast ljudina.
37 1
Emir
Nekada se Zvezda igrala sa ekipama poput Liverpoola a sad ih moljakaju za dresove.
12 24

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi