Zvezda odbila Bojana Krkića, ali najavljena velika pojačanja za Ligu prvaka
(Foto: EPA)

U finišu prelaznog roka

Zvezda odbila Bojana Krkića, ali najavljena velika pojačanja za Ligu prvaka

Midhat Šljivak

Beogradska Crvena zvezda se nakon gotovo tri decenije vratila u Ligu prvaka.

Srpski prvak "zapao" je u vrlo tešku grupu sa PSG-om, Liverpoolom i Napolijem, ali svakako da će pokušati da naprave što bolje rezultate.

Zvezda će u finišu prelaznog roka pokušati da završi nekoliko transfera. Španski mediji su jutros objavili kako je Bojan Krkić blizu Marakane, ali je Zvezda odbila ponudu menadžera ovog fudbalera da ga potpiše.

Zato bi, prema navodima sprskih medija, na potpis mogli stići Richmond Boakye i Marko Marin. Beogradski tim je poslao ponudu, igrači su pristali, ali se čeka odgovor klubova.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovi transferi bi mogli biti završeni do večeras. Kod Boakyea je ovakav rasplet "pod moranje", a Marin je višak u Olympiakosu i on će vjerovatno dobiti raskid saradnje.

To znači da bi za Zvezdu mogao potpisati kao slobodan igrač i to je vrlo realna opcija.

Top Komentari

bicebice
Nekada velika nada Barse, a sad se nudi Zvezdi, kako zivot zna bit pravi j....
15 2
Koliko god se Zvezda pojacala, Zvezda ce biti zadnja u grupi sa ukupnim brojem bodova jedan ili nula.
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi