Zvezda osigurala veliko pojačanje za narednu sezonu

Galvez dogovorio prelazak u Beograd?

Zvezda osigurala veliko pojačanje za narednu sezonu

E. Škorić

Novi-stari prvak Srbije Crvena zvezda dovodi iskusnog defanzivca iz Španije.

Kako javlja Mozzart sport, Zvezda je završila dolazak donedavnog stopera Rayo Vallecana Alejandra Galveza.

Navodno defanzivac dolazi sutra u Beograd i u utorak ide na ljekarske preglede, nakon čega slijedi potpisivanje trogodišnjeg ugovora.

Zoran Stojadinović, nekadašnji sportski direktor Zvezde, navodno je ključan u ovom transferu i upravo on je 30-godišnjeg Galveza spojio sa Zvezdom.

Galvez je imao i poziv iz Las Palmasa gdje je igrao na posudbi, ali je prihvatio poziv iz Zvezde, a nije poznato koliko će zarađivati na Marakani.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Inače, u karijeri je imao priliku da igra protiv najvećih igrača kao što je Lionel Messi, a sada će po svemu sudeći da 'brani' svoj gol od napadača Čukaričkog, Radničkog, Partizana, Vojvodine...

Naravno, Zvezda kao i svake sezone ima velike ambicije i u Evropi, pa dolazak Galveza u tom smislu puno znači.

Top Komentari

DelijeSever
Dobrodosao u nasu porodicu!
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi