Zvezda ostala bez bitnog igrača i to za samo pola miliona eura
Ovaj 28-godišnji veznjak je u karijeri igrao za OFK, Sampdoriju, Bolognu i Alaves (Foto: EPA)

Iskoristio klauzulu u ugovoru

Zvezda ostala bez bitnog igrača i to za samo pola miliona eura

Midhat Šljivak

Crvena zvezda ostala je bez veoma bitnog igrača.

Odlični veznjak Nenad Krstičić postao je novi igrač AEK-a iz Atine, a danas je Zvezda objavila da je igrač iskoristio izlaznu klauzuli i da je dogovorio sve sa grčkim prvakom.

"Nenad Krstičić je iskoristio izlaznu klauzulu od 500.000 eura i dogovorio sve sa atinskim AEK-om. Pomenutu klauzulu je tražio kao obaveznu kada je potpisivao za Zvezdu kao slobodan igrač. Crvena zvezda mu je ponudila novi ugovor na tri i po godine sa godišnjom platom od 500.000 eura neto i značajnim bonusima. On je ljetos imao ponudu AEK-a i sada je odlučio da je prihvati. Zvezda je iskreno željela da ostane, a Nenadu želi sve najbolje u nastavku karijere", saopšteno je iz beogradskog kluba.

Krstičić je u Zvezdu stigao na ljeto 2017. godine i za to vrijeme je uzeo titulu prvaka, odigrao je zaista odličnu proteklu polusezonu.

Potražite više informacija na temu Super League:

Odigrao je 27 utakmica za Zvezdu, postigao je dva gola uz tri asistencije i bio je veoma bitan igrač u timu Vladana Milojevića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi