Crvena zvezda traži pojačanja: Stiže i bek iz Francuske?

Na radaru Milan Gajić

Crvena zvezda traži pojačanja: Stiže i bek iz Francuske?

Crvena zvezda će, po svemu sudeći, biti veoma aktivna u zimskom prijelaznom roku.

Beogradski crveno-bijeli teže ka tome da nastave s dobrim rezultatima i uporedo s tim intenzivno rade na jačanju igračkog kadra, a nakon Milunovića i Vulića, još jedan igrač bi mogao stići na Marakanu.

U pitanju je 22-godišnji Milan Gajić koji trenutno nastupa u Francuskoj za Bordeaux, a kako se svojom minutažom i ne može pohvaliti, čelnici Crvene zvezde to žele iskoristiti i dovesti ga već ove zime. 

U Bordeauxu, barem zasad, ne žele pustiti Gajića bez obeštećenja, međutim u Crvenoj zvezdi se nadaju da će doći do sporazumnog rastanka, na čemu insistira i sam nogometaš koji je ovoj sezoni odigrao tek jednu utakmicu u Ligue 1.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Gajić, koji je prethodno igrao za OFK Beograd, sa prelaskom u Crvenu zvezdu se i ranije dovodio u vezu.

Top Komentari

Benjamingst
Da je EX YU ostala drzava misljenja sam da bi EX YU prva liga bila medju prvih 6 u Europi... klubovi bi bili bogati i u euro takmicenjima bili bi po grupnim fazama and I mozda bi neko osvojio LS ili UEFA Ligu...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi