Sukob navijača Partizana i Zvezde iz drugog ugla: Bakljom palio lice drugom navijaču

Uvertira pred veliki derbi

Sukob navijača Partizana i Zvezde iz drugog ugla: Bakljom palio lice drugom navijaču

S. Mlaćo
Partizan i Crvena Zvezda jučer su odmjerili snage u velikom derbiju srbijanskog nogometa, a završilo je 1:1.

Uoči meča vidjeli smo nerede na ulicama Beograda.

Kako javlja, na Južnom bulevaru su se sukobili Delije i Grobari kada je nekoliko navijača Partizana pobjeglo iz policijskog kordona kako bi nasrnuli na simptizere Zvijezde.

Bilo je zaista brutalno, a jedan navijač je bakljom 'palio' lice drugom.

'Vruće' je bilo i na tribinama, s obzirom da je policija morala ući na tribinu te je sa lisicama izvukla jednog navijača.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ovako je to izgledalo...

[twitter]https://twitter.com/HooligansTV_eu/status/1439673969754390528?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1439673969754390528%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fnet.hr%2Fsport%2Fna-rubu-sporta%2Ftucnjava-delija-i-grobara-51a17ccc-19e4-11ec-94a5-627c75ac22a4[/twitter]

Top Komentari

E.Car
Bolje da pišete o vatrometu, Želji i našem derbiju nego o ovim huliganima.
10 2
dinass
Ova ****a su napravila najvise zlocina u BiH,tkz navijaci ustvari kriminalci,kokosari i idioti koji su dosli da kradu i siluju.To su arkanovci,seseljovci i dr "dobrovoljci" koji su napadali nenaoruzane i gdje god su naisli na Armiju BiH polomili su zube i bjezali jer nisu dosli da brane srbe kako su govorili vec da kradu i pljackaju a domace su slali na linije da ginu.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi