Zvezda rutinski protiv Radničkog

5. kolo srbijanske Superlige

Zvezda rutinski protiv Radničkog

Crvena zvezda je večeras kao gost savladala ekipu Radničkog iz Niša.

Crveno-bijeli slavili su rezultatom 3:0 u okviru 5. kola Superlige.

Šampion Srbije je u prvom poluvremenu bolju igru krunisao sa dva pogotka. Najprije je u 16. minutu goste u vodstvo doveo Vieira, da bi samo tri minuta kasnije Katai povećao na 2:0.

U nastavku susreta beogradski tim uspio je još jednom da zatrese mrežu domaćina, a strijelac je ponovo bio Katai. Igrao se 54. minut.

Treba napomenuti da su na susretu viđena dva crvena kartona. Kod domaćina je krajem prvog poluvremena zbog dva žuta kartona isključen Bulatović, dok je na drugoj strani Phibel takođe zbog dva žuta napustio teren u 86. minutu.

Zvezda nakon pet odigranih kola zauzima prvo mjesto sa 13 bodova.  

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije