Zvezda se oprostila od Lige Evrope

Nije se desilo čudo

Zvezda se oprostila od Lige Evrope

Crvena zvezda je pokušala da neutrališe visoku prednost Sassuola iz prvog meča (3:0), ali ipak nije uspjela da se domogne grupne faze Lige Evrope.

Zvezda je večeras na stadionu 'Rajko Mitić' ugostila italijanski tim i na kraju odigrala bez pobjednika (1:1) u revanš meču četvrtog kola kvalifikacija.

U prvih desetak minuta Zvezda je imala nešto veći posjed lopte, ali crveno-bijeli nisu uspjeli da priprijete gostima.

Sassuolo u je u 13. minutu mogao da dođe do vodstva na meču. Alessandro Matri izašao je sam ispred golmana Kahrimana, međutim, stativa je bila saveznik Beograđana.

Crveno-bijeli su nakon toga zaigrali mnogo bolje te su stvorili nekoliko prilika, koje na kraju nisu realizovane. 

Kazna je uslijedila u 28. minutu. Lirola je sjajno usposlio Berardija, koji u šesnaestercu Zvezde lomi Phibela, a potom i vara golmana domaćih.

Zvezda je na sedam minuta do kraja prvog dijela imala dvije velike šanse za izjednačenje. Najprije je Mouche promašio gotov zicer sa nekih deset metara, a onda se lopta odbila do Vieire koji iz još izglednije situacije šalje loptu daleko iznad gola.

Zvezda stiže do izjednačenja u 54. minutu, i to preko Aleksandra Kataia. Vezni fudbaler Beograđana sjajnim udarcem sa nekih 20-ak metara uspio je da savlada golmana gostiju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, do kraja meča mreže su mirovale, tako da su Italijani sasvim zasluženo otišli u grupnu fazu takmičenja.

Consigli

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi