Crvena zvezda prodaje Bena za dva miliona eura?

Navodno je sve dogovoreno

Crvena zvezda prodaje Bena za dva miliona eura?

Crvena zvezda je eliminacijom Kopenhagena u trećem pretkolu Lige prvaka došla na korak do novog učešća u grupnoj fazi ovog elitnog klupskog takmičenja.

Posljednja prepreka za crveno-bijele je Young Boys, ali Zvezda će dvomeč sa švicarskim timom vrlo vjerovatno ući bez jednog od najboljih igrača.

Naime, brojni srbijanski mediji danas prenose tvrdnje Sportskog žurnala da je Zvezda već dogovorila prodaju svog sjajnog napadača El Fardou Bena (30), te da će on u narednim danima i zvanično napustiti klub.

Inače, Ben je zbog povrede propustio revanš protiv Kopenhagena, ali je postojala šansa da bude spreman za Young Boys. Ipak, čini se da do prvog duela sa Švicarcima Ben više neće biti fudbaler Zvezde.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Navodno je Crvena zvezda prihvatila ponudu za Bena vrijednu dva miliona eura od još uvijek neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije.

El Fardou Ben je u Zvezdu stigao u januaru 2018. godine iz Olympiacosa. Zvezda je tada za njegov potpis platila oko pola miliona eura, a on je vrlo brzo postao jedan od najvažnijh igrača tima sa Marakane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti