Ljudski se nadati: Zakarić otvoreno zaprijetio Zvezdi

Snašao se u Partizanu

Ljudski se nadati: Zakarić otvoreno zaprijetio Zvezdi

Gorana Zakarića nakon utakmica reprezentacije protiv Turske i Sjeverne Irske očekuje duel sa Spartakom iz Subotice.

Bivši igrač Željezničara jako dobro se snašao u dresu Partizana iako je dugo čekao da se transfer realizira.

Njegova ekipa međutim ima sedam bodova zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu i malo ko vjeruje da se dominacija može prekinuti ove sezone. Zakarić međutim ne dijeli mišljenje sa većinom.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Želja mi je da se približimo našem rivalu što je više moguće i da ih prestignemo do kraja prvenstva, stoga idemo utakmicu po utakmicu. Uz to u Kupu Srbije se nadamo da ćemo stići do samog kraja. Drago mi je da smo pokazali da možemo igrati fudbal kakav svi želimo, jer klub kao što je Partizan traži takvu igru konstantno i tako mora stalno da bude", rekao je Zakarić za klupski sajt.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi