Zvezdi neće biti lako u Parizu: Tuchel izveo premoćan sastav!

Beograđani gostuju u Parizu

Zvezdi neće biti lako u Parizu: Tuchel izveo premoćan sastav!

Fudbaleri PSG-a i Crvene zvezde, odnosno Lokomotive iz Moskve i Schalkea za nešto više od sat vremena će izaći na teren i odigrati svoje mečeve 2. kola Lige šampiona.

Sve oči srbijanske javnosti večeras će biti uprte prema Parizu gdje će Zvezda pokušati da iznenadi favorizovanu ekipu PSG-a.

Ipak, sudeći po sastavima timova, Zvezdi će biti vrlo teško jer je trener Parižana Thomas Tuchel odlučio izvesti najjači mogući sastav. Naravno, PSG-u hitno treba pobhjeda obzirom da je u 1. kolu izgubio od Liverpoola u gostima sa 3:2.

Sastav PSG-a: Areola, Thiago Silva, Kimpembe, Verratti, Mbappe, Cavani, Neymar, Di Maria, Meunier, Bernat, Rabiot.

Sastav Crvene zvezde: Borjan, Jovičić, Degenek, Krstičić, Marin, Čaušić, Simić, Rodić, Stojković, Ben, Savić.

U drugom susretu koji počinje u istom terminu sastat će se ekipe Lokomotive iz Moskve i Schalkea. Schalke je u prvom meču odigrao neriješeno protiv Porta, dok je Lokomotiva izgubila od Galatasarayja, pa će objema ekipama trebati bodovi večeras.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sastav Lokomotive: Guilherme, Idowu, Ignatjev, Kvirkvelia, Howedes, Miranchuk, Anton Miranchuk, Barinov, Krychowiak, Fernandes, Eder.

Schalke: Fahrmann, McKennie, Naldo, Sane, Caligiuri, Mendyl, Rudy, Mascarell, Uth, Konoplyanka, Embolo.

Top Komentari

king11
11:0
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi