)
Zvezdi samo bod protiv Mladosti

Superliga Srbije

Zvezdi samo bod protiv Mladosti

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su večeras na svom terenu sa ekipom Mladosti (2:2) u 18. kolu Superlige Srbije.

Iako su slovili za velikog favorita, crveno-bijeli nisu uspjeli da dođu do pete vezane pobjede u prvenstvu.

Gostujući sastav je u 11. minutu preko Jovanovića došao do vodstva, da bi izjednačenje domaćinu donio Anđelković u 35. minutu. 

Na startu drugog dijela Mladost je ostala sa desetoricom na terenu, pošto je drugi žuti karton dobio Milosavljević. Zvezda je to iskusno iskoristila i u 54. minutu stigla do drugog pogotka. Ovaj put strijelac je bio Orlandić. 

Činilo se u tim trenucima da će izabranici Miodraga Božovića rutinski privesti meč kraju. Ipak, Mladost se ni u jednom momentu nije predavala, pa 20 minuta prije kraja susreta preko Jovanovića stiže do poravnanja.

Zvezda je u finišu susreta imala terensku inicijativu, ali nije uspjela da dođe do konkretne šanse.

Poslije 18 odigranih kola Zvezda zauzima čelnu poziciju sa 45 bodova, dok je Mladost peta sa 32 boda.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi