Zvezdin Argentinac nije na prodaju, barem ne za milion eura

Odbijena ponuda

Zvezdin Argentinac nije na prodaju, barem ne za milion eura

Crvena zvezda je potvrdila titulu i sada se već okreće narednom izazovu, novom plasmanu u grupnu fazu Lige prvaka.

A za napad na grupnu fazu Zvezdi su potrebne sve raspoložive snage, pa i oni koji se do sada nisu u pretjerano dobrom svjetlu pokazali u crveno-bijelom dresu.

Takav je slučaj Matea Garcije, Argentinca koji je prošlog ljeta u Zvezdu stigao iz Las Palmasa, za 2.2 miliona eura.

Ipak, od Garcije se i dalje očekuju velike stvari na Marakani, a možda bljesne upravo u narednom periodu.

Prvi čovjek kluba Zvezdan Terzić je za Žurnal otkrio da je već stigla jedna ponuda za Garciju i to od grčkog Arisa. Grci nude milion eura, što je ponuda koju Zvezda ne želi ni razmatrati. Terzić je istakao i da nije stvar samo u novcu odnosno previše skromnoj ponudi već činjenici da Garcia nije na prodaju u ovom treutku.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Garcia je, inače, imao priliku nastupati za Aris i to kao posuđen igrač Las Palmasa. Bilo je to malo prije nego što je prešao u Zvezdu.

Mateo Garcia, krilni napadač, je ove sezone upisao 22 nastupa za Zvezdu u svim takmičenjima, postigao je četiri gola i upisao jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi