Zvezdin fudbaler dao vrlo hrabru izjavu pred meč sa Liverpoolom
Ako pitate Degeneka, Liverpool nema tako dobre individualce, a atmosfera na Anfieldu nije toliko spektakularna

Degenek najavio meč na Anfieldu

Zvezdin fudbaler dao vrlo hrabru izjavu pred meč sa Liverpoolom

Fudbaleri Crvene zvezde će večeras s početkom u 21 sat gostovati Liverpoolu na Anfieldu, gdje im mnogi predviđaju katastrofu sličnu onoj koju su doživjeli u Parizu.

PSG je u prošlom kolu Lige prvaka pregazio Zvezdu sa 6:1, a fudbaler ovog kluba Miloš Degenek smatra da na Anfieldu neće biti tako.

"Spremni smo. Atmosfera je fenomenalna i radujemo se utakmici. Neće biti kao u Parizu, izvukli smo mnogo iz tog poraza i prilično dobro smo se spremili za ovaj meč. Značit će nam to iskustvo", rekao je Degenek, koji je potom možda malo i podcijenio Redse:

"Znamo šta očekujemo. Liverpool nema baš toliko kvalitetne individualce, ali ima izuzetan način igre i gaji svoj stil koji treba neutralisati. Imaju sjajne napadače, veznjaci daju golove, opasni su iz prekida... Ali, gledat ćemo da iskoristimo svaku moguću šansu".

Na pitanje hoće li se uplašiti atmosfere na kultnom Anfieldu, Degenek je dao hrabar odgovor.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nećemo se uplašiti jer je atmosfera na našem stadionu još bolja. Naši navijači znaju da prirede spektakularnije ambijente, tako da nas na Anfieldu nema šta iznenaditi", zaključio je Degenek.

Meč Liverpoola i Crvene zvezde igra se s početkom u 21 sat.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Griezmann
Bice degenek hahaha
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi