Akrapović: Imamo gospodu koja bira utakmice, donijet ćemo mjere koje se većini neće svidjeti
FOTO: E. Oštraković

Trener Zvijezde 09 pohvalio navijače Željezničara

Akrapović: Imamo gospodu koja bira utakmice, donijet ćemo mjere koje se većini neće svidjeti

H. Zilić

Željezničar je nastavio sa lošim partijama u gostima ove sezone. Plavi su u 22. kolu WWin lige u Ugljeviku poraženi od Zvijezde 09 rezultatom 2:1, iako su imali vodstvo od 0:1.

U taboru Željezničara sigurno ne mogu biti zadovoljni, dok se Zvijezda 09 ovim trijumfom još više približila sigurnim pozicijama na tabeli, tako da će se do kraja ravnopravno boriti za opstanak u društvu najboljih.

Nakon utakmice u Ugljeviku izjave su dali treneri oba tima Darko Milisavljević i Bruno Akrapović.

Prvi je izjavu dao trener domaćeg tima Darko Milisavljević koji nije krio zadovoljstvo nakon petog trijumfa Zvijezde 09 u ovoj sezoni WWin lige.

"Zasluženo smo pobijedili, nagrađeni smo za dobru igru. Drugo poluvrijeme smo malo toga dali Želji. Mi smo u nezavidnoj situaciji, ali borit ćemo se do kraja najpoštenije, momci daju sve od sebe", rekao je Darko Milisavljević trener Zvijezde 09 i dodao:

Oglasi

"Ja Želji želim sve najbolje, to je veličina od kluba, posebno pozdrav navijačima Želje, volio bih da svaki klub ima navijače kao Željo."

Nakon toga riječ je imao trener gostiju, Bruno Akrapović.

"Vodili smo, postigli pogodak, onda iz amaterskih reakcija primimo dva gola i onda nemamo šta tražiti", rekao je Akrapović i nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imamo problema sa gospodom koja bira utakmica. Biraju kad hoće da podignu ručnu, imat ćemo mjere koje se neće svidjeti većini. Nije da napadam ekipu, ali ponavljam, donijet ćemo mjere u svlačionici koje se neće svidjeti."

Nakon utakmice Veleža i Tuzla Citya u ponedjeljak znat ćemo i zvanično parove trećeg dijela ovosezonske WWin lige.

Top Komentari

Bruno ostani
0 1
Chev_Chelios
Kakav glupan, ne vidi dalje od nosa! Činjenica je da ima fizički i mentalno ograničene igrače koji ne mogu više, samo zavaravanje je bila pobjeda protiv Sarajeva gdje ništa nisu pokazali sto se tice igre već iskoristili greske protivnika koji je u ‘kanalu’ već duže vrijeme
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi