Zvijezda Arsenala otvoreno priznaje da želi promijeniti klub

Francuz prelomio

Zvijezda Arsenala otvoreno priznaje da želi promijeniti klub

E. Škorić

Alexandre Lacazette ima želju da ode iz Arsenala.

Francuskom napadaču ugovor s Arsenalom ističe na ljeto naredne godine i on je otkrio da želi promijeniti sredinu.

U ovoj sezoni Lacazette nije prvi izbor kod menadžera Mikela Artete i ugalvnom šansu dobija sa klupe, pa je sakupio samo sedam nastupa u Premier ligi, ali čini se da su ovo njegovi posljednji mjeseci u Londonu.

U nedavnom intervjuu za francusku novinsku web stranicu Telefoot, 30-godišnjak je priznao da razmišlja o promjeni kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moji agenti počinju tražiti novo mjesto. Ima još puno nepoznanica, ali ja radije pričekam do januara i onda donosim neke odluke", rekao je napadač koji je u Arsenal došao iz Lyona 2017.godine. Za četiri godine u dresu Topnika upisao je 180 nastupa i postigao 68 golova te upisao 29 asistencija.

S ekipom je osvojio FA kup i FA Skuperkup.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Miskee
Bezveze igrač...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi