Zvijezda Atalante 'bocnula' Arrizabalagu i pohvalila golmana Walkera

De Roon se oglasio preko Twittera

Zvijezda Atalante 'bocnula' Arrizabalagu i pohvalila golmana Walkera

Zvijezda Atalante Marten de Roon 'bocnuo' je golmana Chelseaja Kepu Arrizabalagu nakon sinoćnje utakmice Atalanta - Manchester City i pohvalio 'golmana' Kylea Walkera. 

Podsjetimo, Walker je sinoć po prvi put u karijeri obukao golmanske rukavice i stao među stative, a razlog je taj što Pep Guardiola nije imao golmana na klupi dok je Claudio Bravo dobio crveni karton.

Desni bek je imao nekoliko dobrih intervencija do kraja utakmice što se očito dopalo i igraču Atalante De Roonu koji ga je pohvalio i pritom ismijao Arrizabalagu.

"Moglo je biti i gore", napisao je holandski fudbaler na Twitteru uz fotografiju Kepe sa susreta protiv Ajaxa u utorak navečer kada je na vrlo nesretan način postigao autogol. Time je htio poručiti da je Walker dobro prošao...

Inače, desni bek Cityja se i sam oglasio nakon meča i dao izjavu za novinare.

"Šalu na stranu, došli smo ovdje kako bi osvojili bod ili sva tri. Znali smo da će biti teško, oni su dobar tim i u Ligi prvaka su s razlogom", kazao je Walker nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Atalanta i Manchester City su na kraju odigrali 1:1.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi