Zvijezda Liverpoola bez poziva u reprezentaciju

Nema mjesta za Coutinha

Zvijezda Liverpoola bez poziva u reprezentaciju

Midhat Šljivak

Zvijezda Liverpoola Philippe Coutinho ostao je ponovo bez poziva u reprezentaciju Brazilu.

Selektor Karioka Carlos Dunga objavio je popis igrača za utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo sa Argentinom i Peruom, a na njemu se nije našlo mjesta za Coutinha.

Dunga se odlučio za očekivana imena, a mjesto u reprezentaciji ponovo je našao i legendarni Ricardo Kaka.

Popis Brazila:

Golmani: Jefferson (Botafogo), Cassio (Corinthians), Alisson (Internacional).

Odbrana: Danilo (Real Madrid), Dani Alve (Barcelona), Miranda (Inter Milan), Marquinhos (Paris Saint Germain), Gil (Corinthians), David Luiz (Paris Saint Germain), Felipe Luis (Atletico Madrid), Marcelo (Real Madrid).

Vezni red: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Fernandinho (Manchester City), Elias (Corinthians), Oscar (Chelsea), Renato Augusto (Corinthians), Lucas Lima (Santos), Kaka (Orlando City), Willian (Chelsea), Douglas Costa (Bayern Munich).

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Napad: Neymar (Barcelona), Hulk (Zenit St. Petersburg), Ricardo Oliveira (Santos).

Brazil iz prva dva kola ima tri boda...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.